Skriveglede!

Postet i norsk 5. mai 2016 av Kirsten Kalleberg

Nora Dåsnes og Hannah Mileman (begge født 1995) møttes da de begynte i første klasse på Elvebakken videregående skole 2011. Begge skrev, men så begynte de å skrive sammen.

I dag studerer de visuell kommunikasjon ved Kingston universitet i London og skriver sammen ved siden av. Hør foredraget deres fra norskseminaret vårt om skrivetips, den nådeløse overgangen fra skriveopplæring i ungdomsskole til videregående – og bli inspirert av deres forbilledlige bruk av presentasjonsverktøy!

Nora-og-Hanna-cropped-436x352 (002)

Om forfatteren

Kirsten Kalleberg er redaktør for norskfaget for videregående og programfagene kommunikasjon og kultur og historie og filosofi. Ansvarlig for norskverket Moment. Hovedfag i litteraturvitenskap fra UiO, med nordisk, filosofi og psykologi i fagkretsen. Har jobbet på Rosenvilde videregående skole, som sensor i norsk for The International Baccalaureate Organization og lærer på UiOs internasjonale sommerskole. Tidligere skriftstyreleder i Landslaget for norskundervisning.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.