Hei! A2: Samfunnet inn i klasserommet

Postet i norsk andrespråk 1. november 2016 av Hilde Mari Haugen

Er du lærer i norsk som andrespråk og bruker læreverket Hei! - eller vurderer du dette verket som tilrettelegger for differensiering i klasserommet?

Hei! A2 ble lansert tidligere i år, og her kan du se forfatter Vibece Moi Selvik presentere verket. Du får vite mye om bakgrunnen for valgene som er tatt,  konkrete tips til hvordan Hei! A2 kan brukes i undervisningen – og du får mange betraktninger om undervisning av nybegynnere i norsk som andrespråk. Klikk på bildet for å se video (1:00:00).

 

Hei! A2 har også omfattende og differensierte nettressurser som gjør det enklere å jobbe med samme tema, selv om det språklige nivået i gruppa varierer. Se nettressursene presentert av redaktør Nina Schjelderup Krogh. Klikk for å se video (00:11.00).

Skjermbilde_Nina_presHei!A2

 

Her kan du lese mer om Hei! A1 og Hei! A2.

Forfatteren av Hei! A2

Vibece Moi Selvik er utdannet lærer og jobber med norskopplæring av voksne innvandrere på Nygård skole i Bergen. Hun har studert norsk som andrespråk, og har mye erfaring med undervisning av deltakere på spor 1 og 2.

Om forfatteren

Hilde Mari Haugen er markedsansvarlig for norsk som andrespråk.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *